Pronadjite nas

Aluminijum drvo

Profili : Presovani od legure AlMgSi0.5 , minimalne prekidne čvrstoće F 22 , prema standardu DIN 1748 ( JUS C3 220 ) i u svemu prema evropskim normama .

Tip AL. profila : Termoizolovan sa tri komore. Termički prekid među profilima postiže se poliamidnim trakama, armiranim sa 25 % glass fibera. Posebnim postupkom, pomoću sistema valjaka vrši se povezivanje poliamidnih sa aluminijumskim profilima. Širina poliamidnih profila je konstantna d=20 mm .Bez vidljivih veznih sredstava kombinacijom aluminijumskih profila, drvenih lajsni i gumenih profila, moguće je prihvatanje termoizolacione ispune u rasponu od 23 - 40 mm debljine .

Termoizolacija : Termoizolacija u sistemu projektovanja je u istoj ravni za termo staklo, profil krila, EPDM profil štoka, što obezbeduje niski koeficijent provodljivosti toplote.

Dihtovanje : Dihtovanje kod otvarajućih krila ostvaruje se EPDM profilima u tri ravni: na spoljnoj strani Al profila, u termoizolacionoj zoni, na unutrašnjoj strani i u zoni drvenih profila .

Drveni profili : Služe kao enterijerska obloga termoizolovanih aluminijumskih profila. Drveni profili su ravnih i oblih ivica, čistih formi i u izgledu pozicije dominira jedan profil kao ram stakla. Širina drvenih profila je 16 - 18 mm .

Kako do nas

Kontaktirajte nas

Slobodno nas kontaktirajte!
*Ime:
*Email:
*Poruka: