Pronadjite nas

Gealan

GEALAN šestokomorni PVC profil   
Širina profila: 76 mm
Toplotna izolacija: Uf= 1,2 W/m²K
Mogućnost izbora boja: DA
Zvučna izolacija: do 39 dB

Izuzetne karakteristike PVC stolarije napravljene od nemačkih profila vrhunskog kvaliteta posebno dolaze do izražaja kada je reč o energetskoj efikasnosti. PVC stolarija idealno dihtuje, smanjuje potrebu za dodatnim grejanjem zimi i hlađenjem tokom leta.
Boja na PVC prozorima je izuzetno postojana i otporna na sve atmosferske uticaje kao što su sunčevi zraci, vetar, kiša, mraz i temperaturne oscilacije, ali je zaštićena i od ljuštenja ili pucanja boje.
su Vam na rapolaganju klasični oblici prozora, lučni i okrugli, kao i oblici prilagođeni specifičnostima Vašeg doma. Opredelite se za klizna vrata, klasična balkonska vrata, prozori na kip ili obično otvaranje.
Zahvaljujući vazdušnim komorama prozor ima izuzetne termo-izolacione karakteristike.
Termo-flot stakla smanjuju buku za čak 20% , a prozori napravljeni od kvalitetnih profila mogu smanjiti nivo buke za dodatnih 50% što ukupno iznosi neverovatnih 70%.

Već preko 25 godina firma GEALAN proizvodi profile u boji od acrylcolora postupkom koekstruzije. svojoj ponudi ima i prozore od acrylcolora u deset različitih boja bez obzira na izgled profila koji odaberete.

 

Kako do nas

Kontaktirajte nas

Slobodno nas kontaktirajte!
*Ime:
*Email:
*Poruka: